Complementi is een bijzondere keuken. Elke Complementi is namelijk opgebouwd uit standaard elementen en daarmee komt de keuken tegemoet aan elke trend en ieders smaak. Het bijzondere is ook dat dit door de standaardformule helemaal niet kostbaar hoeft te zijn. Met een prijs tussen de 3000 en 6000 euro is een Complementi keuken voor iedereen die van design en koken houdt bereikbaar.

Keuken opstellingen

Om je te inspireren hebben we een aantal opstellingen gemaakt. Zo is er een opstelling met een eiland, een met een hoek en een keuken langs een wand. Met onze opstellingen in de showroom en de opstellingen die we hebben geschetst in 3D, krijg je een indruk wat er allemaal mogelijk is met Complementi. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan onze opstellingen
Inspireer jezelf!

Producten

Een Complementi kunt u modulair opbouwen. Er is een ruime keuze uit apparatuur, kasten en werkbladen. Hierdoor kunt u uw Complementi helemaal naar eigen smaak en wens inrichten.
Bekijk producten

Keuken inrichten

Wil jij ook een nieuwe keuken? Maak dan een afspraak in onze showroom om jouw ideale keuken in te richten. Met behulp van een GRATIS 3D tekening op maat, kan je jouw ideale Complementi keuken visualiseren. Laat je verrassen in onze showroom en maak een afspraak met Kwinten.
Maak een afspraak