We hebben iets nieuws voor je. Ga er eens rustig voor zitten en kijk wat Complementi jou te bieden heeft.

Complementi is een heel bijzondere keuken. Elke Complementi is namelijk opgebouwd uit elementen die je allemaal naar jouw smaak en in jouw kleur kunt inzetten. Nog een beetje specialer is dat het functionele design van Complementi voor iedereen bereikbaar is, ongeacht je budget.

De geestelijk vader van Complementi is Kwinten Hammerstein (27). Met zijn zaak, Hammerstein Keukens, bedient Kwinten met name het hogere marktsegment. Maar hij vindt dat een designkeuken van goede kwaliteit voor iederéén bereikbaar moet zijn. Daarom bedacht hij Complementi.

Hoewel zijn uiterlijk Italiaanse invloeden doet vermoeden, is Kwinten een nuchtere Hollander. Aan zijn passie voor vernieuwing in zijn vak is echter niets Hollands. Vandaar dat hij zijn nieuwe concept Complementi noemde. De verschillende keukenelementen complementeren elkaar – ze vullen elkaar aan.

Waarom Complementi

Complementi is een keuken waarin kwaliteit en smaak versmelten en waarin jouw persoonlijkheid centraal staat. Bovendien is het functionele design voor iedereen toegankelijk. Met een prijs tussen de 3000,– en 6000,– euro is een Complementi voor iedereen die van design en koken houdt bereikbaar.

  • Complementi biedt een kwaliteitskeuken voor ieder budget
  • Het design is aanpasbaar aan elke trend en naar ieders smaak
  • Door de losse elementen gaat Complementi elke verhuizing met je mee
  • Complementi weerspiegelt jouw persoonlijkheid